DVO HENGELO GLD

VOLLEYBAL VERENIGING

Stratenvolleybal 2018/2019

Het is weer tijd voor de voorbereidingen voor het 42e Jentha Fysiotherapie DVO Stratenvolleybaltoernooi. Wij zijn als commissie al een tijd geleden weer begonnen met het organiseren; de sporthal huren, persberichten schrijven, sponsoren benaderen en ga zo maar door. Ook dit jaar zullen we bij de heren strijden in 4 klassen en bij de dames in 3 klassen. De indeling zal geschieden door het organisatiecomité, gebaseerd op de eindresultaten van het vorige toernooi.

Om bij alle wedstrijden een scheidsrechter te kunnen garanderen verplichten wij ook dit jaar alle teams (zowel dames als herenteams) tot het leveren van een scheidsrechter voor wedstrijden in dezelfde of een lagere klasse.  

Inschrijving:
Dit kan alleen nog maar op de site van volleybalvereniging DVO www.dvohengelo.nl op het gedeelte van “Stratenvolleybal” en klik dan aan de rechterzijde op “Inschrijfformulier Stratenvolleybal 2018-2019”. Inschrijven kan tot uiterlijk zondag 23 september 2018 . De teams die een speler willen toevoegen die niet in de voormalige gemeente Hengelo woont maar lid is van een vereniging in de voormalige gemeente Hengelo kunnen hun argumentatie mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Zie voor meer uitleg van deze laatste regel het inschrijfreglement.
Voor nieuwe teams geldt: WEES OP TIJD! BEPERKT AANTAL PLAATSEN! VOL = VOL!   

pdf iconReglement voor inschrijving 42e stratenvolleybaltoernooi.pdf

pdf icon Reglement voor de teams 42e stratenvolleybaltoernooi.pdf

pdf icon Privacy statement 2018-2019.pdf

EERSTE TRAININGEN BEGINNEN WEER IN WEEK 34

 

Vanaf volgende week beginnen de eerste trainigen weer om jullie klaar te stomen voor het komende volleybalseizoen 2018/2019.

Senioren:

Op maandag 20 augustus 2018 (week 34) beginnen de eerste trainingen voor alle seniorenteams.

Jeugd:

Op maandag 27 augustus 2018 (week 35) beginnen de eerste trainingen voor alle jeugdteams.

Klik hier voor de trainingstijden.

 

JESSICA TESSELAAR SCHEIDSRECHTER VAN HET JAAR!

Zaterdag 12 mei 2018 is Jessica verrast door de Nevobo omdat ze scheidsrechter van het jaar Regio Oost is geworden.

Namens D.V.O. gefeliciteerd met deze mooie prestatie.

 

IMG 8507

VOSSENJACHT MINI'S

Zaterdag 28 april heeft DVO het volleybalseizoen voor de mini’s afgesloten met een vossenjacht door het dorp heen. Met twaalf vossen hadden de kinderen heel wat te zoeken en was het fijn dat ze onderweg wat konden drinken met wat lekkers, gesponsord door Albert Heijn Hengelo. De zoektocht werd afgesloten met een patatje bij Betsie in de kantine. 

Onze dank gaat uit naar alle vossen en begeleiders.

IMG 0086

PASJES INLEVEREN!

Bericht aan alle aanvoerders:

Willen jullie a.s. zaterdag na de laatste competitiewedstrijd de spelerspasjes bij Diny inleveren?

Degene die nog p/d wedstrijden moeten spelen graag voor 1 mei a.s. inleveren.

Dames 8 bedankt Sponsor HCI

 

HCI Bouwcenter en Betonindustrie in Hengelo sponsort al jaren hetzelfde damesteam van volleybalvereniging DVO uit Hengelo. Dit jaar heeft de HCI ook voor jasjes gezorgd en daar wilden de dames wel mee op de foto. De jasjes zorgen voor een mooie uitstraling van het bedrijf, het team en de volleybalvereniging. De foto is genomen in de showroom van de HCI aan de Kruisbergseweg in Hengelo. De dames voelden zich op deze plek duidelijk op hun gemak. Sponsoren Wim en Rita Lubbers ontvingen van het DVO8 damesteam een snackpakket en een bos bloemen voor weer een jaar trouwe sponsoring.

Dit enthousiaste en gezellige dames team (leeftijden variërend van 18-65 jaar) traint met hun nieuwe jasjes elke week met veel plezier om tijdens wedstrijden zoveel mogelijk punten te behalen.

 

teamfoto

 

Achterste rij: Thea Hukker, Monique Berendsen, Rita Lubbers, Diana Brouwer

op de badrand: Nienke Wentink, Trees Wolbrink, Natasja Langwerden, Wim Lubbers (sponsor), Sandra Heijink (coach), Marijke Berendsen, Petra Berenpas

Op de foto ontbreken Karen Notten en trainer Thijs Langwerden.

Algemene Ledenvergadering 10 april 2018

Op dinsdag 10 april staat onze Algemene LedenVergadering gepland. Vanaf 20.00 uur zullen we in de sporthal het afgelopen en komende jaar met jullie doornemen. We hopen op jullie aanwezigheid en waardevolle inbreng. De agenda voor de vergadering volgt later. Graag tot 10 april!

Met vriendelijke groet,
Bestuur DVO

Inschrijfformulier DVO Beach

Op zaterdag 30 juni 2018 vindt het DVO Beachvolleybal toernooi plaats.

Wil je meedoen? Geef je dan via onderstaand inschrijfformulier op met minimaal 3 spelers.

Mail het inschrijfformulier vervolgens naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Inschrijfformulier_Enzerink-DVO_Beachvolleybaltoernooi_2018.docx

 

DVO Beach 2018

NIEUWE WEDSTRIJDSHIRTS

De sponsorcommissie heeft nieuwe wedstrijdshirts laten ontwerpen. Het streven is dat alle teams binnen nu en 2 seizoenen in de nieuwe shirts spelen.

Hieronder het ontwerp van het shirt en het eerste team DVO Heren 5 wie met de nieuwe shirts het kampioenschap tegemoet gaat.

 

IMG 0073

IMG 0075

DVO en Sponsorkoning gaan voor muziekinstallatie in Sporthal

Vanaf a.s. maandag 12 februari 2018 start bij Albert Heijn de crowdfundcampagne van de Sponsorkoning. Dit alles om geld in te zamelen voor diverse clubs en verenigingen. 

Vanuit DVO was de sponsorcommissie (Richard Hollak & Edwin Doenbeek) aanwezig om de crowdfundcampagne van start te laten gaan. Van de opbrengst voor DVO wordt een muziekinstallatie aangeschaft!

In het kort werkt het zo: Je gaat naar www.sponsorkoning.nl/hengelo en zoek op DVO. Je doneert € 10.- (waarvan € 4,50 voor DVO) en krijgt hiervoor een sponsorboekje waarin bonnen zitten met aanbiedingen van diverse ondernemers in Hengelo. Dit boekje kan na betaling opgehaald worden bij Albert Heijn. 

Steun DVO en doe mee! Meer informatie vindt je op www.sponsorkoning.nl/hengelo.

 

IMG 0072 

Nevobo Volleybalkamp

Nevobo organiseert al jaren volleybalkampen voor volleyballers van 10 tot en met 19 jaar. Onder
professionele begeleiding zijn deelnemers de hele dag bezig met hun favoriete sport. Naast fanatieke trainingen van bekende en minder bekende volleyballers en binnen- en buitentoernooien staan er ook nog andere bijzondere activiteiten op het programma.

 

Op www.volleybalkampen.nlstaat meer informatie en is inschrijven mogelijk.

 

nevobo1

nevobo2

 

 

 

 

Sponsoren DVO

KAB
Blue Bay Curacao
Ellenkamp Gevelonderhoud & Voegwerken
Signstation
Harmsen Vakschilders
Martine Hair & Beautysalon
Rack Inspecs
Markant Kinderopvang
CAD2M
Albert Heijn - Hengelo gld
Autobedrijf Melgers
Roozegaarde
Plus Hengelo gld
Goossens Atomica
HCI - BouwCenter
Kaak Caravans
Hewu
Eugelink Zonwering en Kozijntechniek
De Bos Makelaardij

Nevobo Site

Kijk op de Nevobo website voor uitgebreide informatie over standen, programma's, uitslagen, prognoses en statistieken.

Nevobo

Aanleveren nieuws?

– graag met foto! –
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.