Wedstrijdverslag Morgana DVO DS 2 – Bovo DS 2

18 september 2021

Even voorstellen
Wij zijn dames 2 en worden gesponsord door CAD2M. Vorig jaar hebben zij ons nieuwe trainingspakken gegeven en nu de competitie weer begint kunnen wij hier eindelijk in gaan shinen. Na elke wedstrijd zullen wij een wedstrijdverslag schrijven.

Wedstrijdverslag
Eindelijk konden we na bijna 11 manden zonder een officiële wedstrijd te hebben gespeeld, vandaag weer “los”. We mochten in Hengelo spelen en wel tegen Bovo Dames 2 uit Aalten.

Helaas kon onze spellie Daphne niet mee doen wegens een knieblessure, maar gelukkig kon haar lieftallige zusje Tessa invallen en kunnen we ook bijna wekelijks rekenen op de inzet van de vedette van dames 3 Laurie.

In de 1e set begonnen we vrij stroef en moesten we allemaal weer eventjes wennen, de zenuwen namen de overhand. Dankzij een mooie opslag serie van Tessa kwamen we nog terug, maar helaas verloren we de set met 22-25.

De beleving in set 2 was ver te zoeken en daardoor werden we weg geserveerd. Weinig ballen kwamen aan en daardoor maakten wij het onszelf erg moeilijk. De set eindigde in 14-25.

De derde set lukte het ons nog niet helemaal om onszelf te herpakken. Helaas ging deze set met 11-25 ook naar Bovo.

De vierde set was de beleving terug, we speelden met lef en vooral heel tactisch. Dit scoorde en hiermee wonnen we de 4e set! Het gevoel van deze set nemen we mee naar volgende week tegen onze wedstrijd tegen Vios Eefde, thuis om 13.30. BENT U ERBIJ?

Groeten Dames 2