DVO HENGELO GLD

VOLLEYBAL VERENIGING

Stratenvolleybal De Gelderlander

Stratenvolleybal De Gelderlander

Wedstrijdschema stratenvolleybal 2015-2016

Het wedstrijdschema voor het 39e Jentha stratenvolleybaltoernooi is bekend. Er hebben zich in totaal 88 teams ingeschreven waarvan 32 dames en 56 heren/ gemengde teams! Dit is er weer 1 meer dan vorig jaar.

Opening van het toernooi is op zaterdag 21 November om 20.15. Je kunt speeldata en tijden vinden op de website www.toernooi.nl of je volgt deze link http://www.toernooi.nl/dvohengelo_stratenvolleybal_2015_2016

Als je nog niet het inschrijfgeld hebt overgemaakt kan je dat nog overmaken op rekening NL88RABO0121320251 t.n.v. Volleybalvereniging DVO, inzake Stratenvolleybal toernooi onder vermelding van de teamnaam!

Vragen of suggesties kun je mailen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Speeldata Stratenvolleybal bekend

De data wanneer de wedstrijden van het 37e stratenvolleybal toernooi worden gepeeld zijn bekend.
Via deze link Herwers Renault Stratenvolleybal 2013/2014 kunt u het het volledige schema bekijken.

Indien er onregelmatigheden in staan dit graag melden aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Herwers Renault DVO Stratenvolleybaltoernooi door naar volgende ronde Kroonappels

Ter gelegenheid van de troonswisseling is het Oranje Fonds op zoek naar de mooiste sociale initiatieven in het Koninkrijk.
142.827 publieksstemmen zijn er vorig weekend uitgebracht om de nieuwe Koning en Koningin de weg naar succesvolle projecten in de eigen gemeente te wijzen. En het Herwers Renault DVO Stratenvolleybaltoernooi is als winnaar gekozen in de gemeente Bronckhorst in de categorie buurt. In de aankomende ronde gaan de winnende organisaties op elkaar stemmen. Daarna is de vakjury aan de beurt. Op 18 april aanstaande zullen de winnaars bekend worden gemaakt. De organisatie van het Herwers Renault Stratenvolleybaltoernooi wil iedereen bedanken voor het stemmen.

Herwers Renault DVO Stratenvolleybaltoernooi kandidaat voor Oranje Fonds Kroonappels

kroonappelsTer gelegenheid van de aankomende inhuldiging organiseert het Oranje Fonds de zoektocht naar de Kroonappels. Er zijn drie categorie├źn: Jeugd, Buurt en Helpende Hand. Het Herwers Renault DVO Stratenvolleybaltoernooi doet mee aan deze grote landelijke actie in de categorie Buurt. Vanaf nu is deze voordracht te bekijken op www.kroonappels.nl onder gemeente Bronckhorst, Buurt.

Lees meer...

Stratenvolleybal menu

Hoofdsponsor Toernooi