DVO HENGELO GLD

VOLLEYBAL VERENIGING

Stratenvolleybal 2018/2019

Het is weer tijd voor de voorbereidingen voor het 42e Jentha Fysiotherapie DVO Stratenvolleybaltoernooi. Wij zijn als commissie al een tijd geleden weer begonnen met het organiseren; de sporthal huren, persberichten schrijven, sponsoren benaderen en ga zo maar door. Ook dit jaar zullen we bij de heren strijden in 4 klassen en bij de dames in 3 klassen. De indeling zal geschieden door het organisatiecomité, gebaseerd op de eindresultaten van het vorige toernooi.

Om bij alle wedstrijden een scheidsrechter te kunnen garanderen verplichten wij ook dit jaar alle teams (zowel dames als herenteams) tot het leveren van een scheidsrechter voor wedstrijden in dezelfde of een lagere klasse.  

Inschrijving:
Dit kan alleen nog maar op de site van volleybalvereniging DVO www.dvohengelo.nl op het gedeelte van “Stratenvolleybal” en klik dan aan de rechterzijde op “Inschrijfformulier Stratenvolleybal 2018-2019”. Inschrijven kan tot uiterlijk zondag 23 september 2018 . De teams die een speler willen toevoegen die niet in de voormalige gemeente Hengelo woont maar lid is van een vereniging in de voormalige gemeente Hengelo kunnen hun argumentatie mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Zie voor meer uitleg van deze laatste regel het inschrijfreglement.
Voor nieuwe teams geldt: WEES OP TIJD! BEPERKT AANTAL PLAATSEN! VOL = VOL!   

pdf iconReglement voor inschrijving 42e stratenvolleybaltoernooi.pdf

pdf icon Reglement voor de teams 42e stratenvolleybaltoernooi.pdf

pdf icon Privacy statement 2018-2019.pdf

Stratenvolleybal De Gelderlander

Stratenvolleybal De Gelderlander

Wedstrijdschema stratenvolleybal 2015-2016

Het wedstrijdschema voor het 39e Jentha stratenvolleybaltoernooi is bekend. Er hebben zich in totaal 88 teams ingeschreven waarvan 32 dames en 56 heren/ gemengde teams! Dit is er weer 1 meer dan vorig jaar.

Opening van het toernooi is op zaterdag 21 November om 20.15. Je kunt speeldata en tijden vinden op de website www.toernooi.nl of je volgt deze link http://www.toernooi.nl/dvohengelo_stratenvolleybal_2015_2016

Als je nog niet het inschrijfgeld hebt overgemaakt kan je dat nog overmaken op rekening NL88RABO0121320251 t.n.v. Volleybalvereniging DVO, inzake Stratenvolleybal toernooi onder vermelding van de teamnaam!

Vragen of suggesties kun je mailen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Speeldata Stratenvolleybal bekend

De data wanneer de wedstrijden van het 37e stratenvolleybal toernooi worden gepeeld zijn bekend.
Via deze link Herwers Renault Stratenvolleybal 2013/2014 kunt u het het volledige schema bekijken.

Indien er onregelmatigheden in staan dit graag melden aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Herwers Renault DVO Stratenvolleybaltoernooi door naar volgende ronde Kroonappels

Ter gelegenheid van de troonswisseling is het Oranje Fonds op zoek naar de mooiste sociale initiatieven in het Koninkrijk.
142.827 publieksstemmen zijn er vorig weekend uitgebracht om de nieuwe Koning en Koningin de weg naar succesvolle projecten in de eigen gemeente te wijzen. En het Herwers Renault DVO Stratenvolleybaltoernooi is als winnaar gekozen in de gemeente Bronckhorst in de categorie buurt. In de aankomende ronde gaan de winnende organisaties op elkaar stemmen. Daarna is de vakjury aan de beurt. Op 18 april aanstaande zullen de winnaars bekend worden gemaakt. De organisatie van het Herwers Renault Stratenvolleybaltoernooi wil iedereen bedanken voor het stemmen.

Hoofdsponsor Toernooi