DVO HENGELO GLD

VOLLEYBAL VERENIGING

Stratenvolleybal 2017/2018

Het is weer tijd voor de voorbereidingen voor het 41e Jentha Fysiotherapie DVO Stratenvolleybaltoernooi. Wij zijn als commissie al een tijd geleden weer begonnen met het organiseren; de sporthal huren, persberichten schrijven, sponsoren benaderen en ga zo maar door. Ook dit jaar zullen we bij de heren strijden in 4 klassen en bij de dames in 3 klassen. De indeling zal geschieden door het organisatiecomité, gebaseerd op de eindresultaten van het vorige toernooi.

Om bij alle wedstrijden een scheidsrechter te kunnen garanderen verplichten wij ook dit jaar alle teams (zowel dames als herenteams) tot het leveren van een scheidsrechter voor wedstrijden in dezelfde of een lagere klasse.  

Inschrijving
Dit kan alleen nog maar op de site van volleybalvereniging DVO www.dvohengelo.nl op het gedeelte van “Stratenvolleybal” en klik dan aan de rechterzijde op “Inschrijfformulier Stratenvolleybal 2017-2018”. Inschrijven kan tot uiterlijk zondag 17 september 2017 . De teams die een speler willen toevoegen die niet in de voormalige gemeente Hengelo woont maar lid is van een vereniging in de voormalige gemeente Hengelo kunnen hun argumentatie mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Zie voor meer uitleg van deze laatste regel het inschrijfreglement.
Voor nieuwe teams geldt: WEES OP TIJD! BEPERKT AANTAL PLAATSEN! VOL = VOL!   

pdf iconReglement inschrijvinReglement inschrijving 2017-2018.pdfg 2017-2018.pdf

Stratenvolleybal menu

Hoofdsponsor Toernooi